Selecteer een pagina

Werken bij

Werken bij

restaurant het spui

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische baan in de horeca? Bij ‘T Spui zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers die ons team willen versterken.

Wil je deel uitmaken van ons team? Stuur je CV en motivatie naar info@restauranthetspui.nl.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

BAR

Vacature

Als barmedewerker bij ‘T Spui ben jij de expert achter de bar. Je bereidt en serveert drankjes met flair en precisie, en zorgt ervoor dat onze gasten kunnen genieten van perfect gemixte cocktails, heerlijk tapbier en verfrissende non-alcoholische dranken. Daarnaast draag je bij aan de sfeer in het restaurant door je gastvrije houding en oog voor detail.

BEDIENING

Vacature

Als medewerker bediening ben jij het gezicht van ‘T Spui. Je verwelkomt onze gasten met een glimlach en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Je neemt bestellingen op, serveert drankjes en gerechten, en zorgt ervoor dat de tafels netjes en schoon zijn. Jouw doel is om elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden.

 

KEUKEN

Vacature

Als lid van ons keukenpersoneel ben je verantwoordelijk voor het bereiden van onze heerlijke gerechten. Je werkt nauw samen met de chef-kok en je collega’s om ervoor te zorgen dat elke maaltijd van hoge kwaliteit is en op tijd wordt geserveerd. Je helpt bij de voorbereiding, het koken en het opmaken van de borden, en zorgt ervoor dat de keuken schoon en georganiseerd blijft.

Follow us